CAREERS

International Sales Support Medewerker

Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!? Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen!

Wij zijn Canenco, een energieke en internationale ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed, gevestigd in hartje Amsterdam. 

Ben jij onze enthousiaste International Sales Support Medewerker (32-40 uur) die op administratief gebied alles in goede banen leidt, dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

 

De functie:
Jij bent verantwoordelijk voor de administratie van het complete verkoopproces, van offerte tot levering en werkt hiervoor nauw samen met het hele salesteam. 

Onze klanten bevinden zich in veertig verschillende landen. Jij bent samen met de sales manager & verkoop directeur verantwoordelijk voor een aantal specifieke landen & partners. 

Jij ondersteunt, regelt alle administratie die komt kijken bij het verkopen van onze producten en zorgt ervoor dat jullie het overzicht continue behouden. 

Doel is dat wij de wensen en vragen van onze klanten snel, juist en volledig beantwoorden. Jij draagt hieraan onder andere bij door het verschaffen van informatie over de ins & outs van hun orders. 

Vanuit het kantoor en mogelijkheid vanuit huis, help jij mee met de voorbereiding en de follow-up van klantafspraken. 

Binnen ons team van tweeëntwintig medewerkers ben jij dus een belangrijke schakel om onze missie te realiseren.

 

Jouw werkzaamheden bij Canenco als International Sales Support medewerker:

· Op basis van concrete informatie, offertes maken voor onze klanten.

· Klantafspraken voorbereiden, zorgen dat showroom of digitale presentaties zijn voorbereid en dat de klantdossiers op orde zijn en blijven.

· Het bewaken en bijhouden van alle uitstaande offertes en andere lopende projecten in samenwerking met de sales manager & verkoop directeur

· Begeleiden van de orderintake en die verwerken in nauwe samenwerking met de afdeling inkoop & planning.

· Meedenken met de klant door het analyseren van websites, folders, doorverkoop cijfers. Hierdoor zorgen we er samen voor dat ze op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen.

· Partners updaten dmv het versturen van presentaties, monsters en designontwikkelingen.

· Samen met partners de Sales Information Strategy Map implementeren en bijhouden.

· Versturen van uitnodigingen en het bijhouden van de agenda voor verschillende internationale beurzen.

· Het ondersteunen van het team bij de dagelijkse werkzaamheden.

 

Wie ben jij?

· Je geeft onze klanten & partners het gevoel in vertrouwde handen te zijn.

· Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt goed aan wat nodig is om klanten en partners tevreden te stellen.

· Je werkt gestructureerd en behoudt het overzicht.

· Je wordt blij van speelgoed. 

· Je wilt je verdiepen in onze producten en beschikt over een gezonde dosis commercieel gevoel.

· Je bent een enthousiaste teamspeler met oog voor verbetering, voor het bedrijf en voor jezelf

· Je haalt plezier uit samenwerken met je collega’s binnen een klein professioneel bedrijf.

· Je hebt twee jaar relevante werkervaring in een administratieve functie. 

· Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Jouw Nederlands en Engels zijn goed. Spreek je daarnaast zelfs nog Duits, Spaans, Frans of andere talen, dan springen we helemaal een gat in de lucht.

· Je beheerst Microsoft Office pakket. Heb je ervaring met Microsoft Dynamics, dan is dat een grote pré.

· Je hebt een minimaal een MBO diploma en HBO werk- en denkniveau.

 

Wie zijn wij? 
Canenco is al 40 jaar een jonge, energieke ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed. We beheersen deze business van kop tot staart. We weten wat er in de markt speelt, hebben inzicht in de nieuwste trends en ontwerpen onze cosmetica- , hobby- , schrijfwaren-, eco-pluche, en bijou artikelen volledig zelf. De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We voeren de artikelen in onze eigen merken of maken ze in het private label van onze klant. Ook hebben we mooie licenties van onder andere Disney, Marvel, MGA, en Paw Patrol.

We vernieuwen ons assortiment doorlopend. Wij ontwikkelen voor de grote Europese retail ketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action. Europa is onze voornaamste afzetmarkt. 

 

Wat bieden wij?

We bieden een interessante, uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is bij een aantrekkelijke werkgever waarin je echt kunt bijdragen aan het succes en de groei van ons bedrijf. Canenco is dynamisch bedrijf waar je veel kunt leren. Wij willen altijd blijven innoveren, daarom krijg je bij deze verantwoordelijke baan veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een jong, enthousiast en professioneel team van sales, buying, design en support. 

We zien je graag minimaal 2 dagen per week bij ons op kantoor, de andere dagen kun je vanuit huis werken. Ons hoofdkantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we in de zomer graag zitten.

We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. De koffie is goed en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong.

 

Interesse? Mail dan even naar [email protected] of bel 06-83222861

 

How can we help you?

Do you want to know how we can help develop your idea? Or do you need more info about what we do?

Contact us!