CAREERS

Product Fotograaf(freelance)

Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!? Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen! 

Wij zijn Canenco, een energieke en internationale ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed, gevestigd in hartje Amsterdam. Ben jij een Product fotograaf die graag bij wil dragen aan het creëren van beeldmateriaal van onze producten voor e-commerce en print, dan drinken wij graag een kop koffie met jou! 

De functie: 

We zijn opzoek naar een Product fotograaf die 1x in de week alle nieuwe producten komt fotograferen. Jij bent dus een van de eersten die met de nieuwste speelgoed items aan de slag gaat! De foto’s worden gebruikt voor e-commerce en onze databank. Jouw foto’s komen online te staan bij winkels zoals Intertoys, ToyChamp Action en nog veel meer. Het gaat om precies werk, waarbij de producten altijd op dezelfde manier gefotografeerd worden zodat onze producten er professioneel uitzien op verschillende webwinkels, brochures en HET grote speelgoedboek rond Sinterklaas. We vragen ook creativiteit van je om te zorgen dat het mooie product foto’s worden. Daarnaast is het goed uitbeelden van de functie van het product op foto iets wat jij leuk vindt om doen. Dankzij de foto’s die jij maakt, kunnen je collega’s van sales aan (potentiële) klanten een goed beeld geven van onze producten en daarmee de kans vergroten om nieuwe orders binnen te halen en meer verkopen te realiseren. Zo draag je dus bij aan het succes van Canenco.

 

Je dag bestaat uit 2 delen: in de ochtend foto’s maak je foto’s van de nieuwe producten en in de middag ga je deze editen, zodat je de foto’s door kunt sturen naar je collega van Marketing.

Wie ben jij? 

 • Je hebt kennis van studio belichting en flitsers
 • Je bent geduldig en creatief
 • Je werkt heel precies
 • Je houdt ervan om zelfstandig te werken

Materiaal benodigdheden die jij mee neemt voor productfotografie bij Canenco:

 • Een full-frame camera met een hot shoe mount (merk maakt niet uit)
 • Camera lens(en) met focal length tussen 35-70mm en minimaal diafragma 22 (dus liever hoger dan 22).
 • Adobe CC photography license (Lightroom + Photoshop)
 • Een laptop met genoeg rekenkracht om 10 jpg’s (35mb p.s.) in 1 photoshop window te kunnen openen (elke Macbook pro na 2016 kan dat zeker).
 • Statief

Wie zijn wij?

Canenco is al 39 jaar een jonge, energieke ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed. We beheersen deze business van kop tot staart. We weten wat er in de markt speelt, hebben inzicht in de nieuwste trends en ontwerpen onze cosmetica- , hobby- , schrijfwaren-, eco-pluche, en bijou artikelen volledig zelf. De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We voeren de artikelen in onze eigen merken of maken ze in het private label van onze klant. Ook hebben we mooie licenties van onder andere Disney, Marvel, MGA, en Paw Patrol. 

We vernieuwen ons assortiment doorlopend. Wij ontwikkelen voor de grote Europese retail ketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action. Europa is onze voornaamste afzetmarkt. 

Wat bieden wij? 

We bieden een flexibele job aan van gemiddeld 1 dag per week, uitzonderlijk kan het iets meer of minder zijn dan 1 dag per week. Deze uitzonderingen gaan altijd in overleg met jou en je collega’s van Marketing.

We zien je graag op kantoor. Er is ruimte ingericht op ons kantoor voor fotografie met achtergronden en studio flitsers en een mooie flex plek om aan te werken.

Ons kantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we bij lekker weer graag zitten.

We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. De koffie is goed en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong. 

Soort dienstverband: 

 • ZZP –
 • Gemiddeld 8 uur per week
 • Tarief: afhankelijk van ervaring tussen EUR 25,- en 30,- bruto per uur

 

Ben jij dit? 

Wij zijn nieuwsgierig om jou beter te leren kennen! Stuur je portfolio en een begeleidende mail voor deze job naar: Emy Jager, creative coördinator marketing & media op Emy@Canenco.nl. Heb je eerst nog vragen, dan kun je die natuurlijk ook stellen door Emy te mailen. 

Stagiaire (social media) marketing

 Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!? Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen! 

Wij zijn Canenco, een energieke en internationale ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed, gevestigd in hartje Amsterdam. Ben jij een enthousiaste stagiaire (social media) marketing die al veel weet van social media marketing en daar nog meer over wil leren, dan drinken wij graag een kop koffie met jou! 

De functie: 

Dit is DE social media stage waar je al je social media kennis en creativiteit op los kunt laten! Heb jij altijd al leuke content voor tweens en teens willen maken? Met leuke licenties en producten willen werken zoals Disney, Hasbro, tweens & teens make-up en ander kinderspeelgoed? Gaat je voorkeur uit naar werken bij een relatief klein bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen? Lees dan snel verder! 

Jouw werkzaamheden bij Canenco als stagiaire (social media) marketing: 

Allemaal heel leuk, maar wat ga jij concreet doen? 

Je maakt deel uit van het marketingteam waar je mee gaat werken aan social media en marketing. Dit zal voornamelijk voor ons tweens & teens make-up merk ‘Create it!’ zijn, dus is het een pré als je affiniteit met make-up hebt. Jij krijgt de verantwoordelijkheid om zelf content te bedenken en te creëren, waarbij je samenwerkt met onze designers. Uiteindelijk wordt de content online gepubliceerd, je ziet dus echt tastbaar resultaat van je werk! Daarna maak je analyses van deze content, zodat we leren van alle ervaringen en steeds effectiever worden in onze online marketing. 

In augustus doen we altijd een grote fotoshoot voor ‘Create it!’, daar wil jij natuurlijk ook bij aanwezig zijn en jouw inbreng aan leveren. 

Met jouw hulp willen we niet alleen ons eigen kanaal laten groeien, maar ook uitbreiden door samen te werken met drogisterijen en parfumerieën. 

Je werkt voornamelijk Business-to-Consumer (B2C) gericht. Super leuk, want jij krijgt als eerste alle comments te horen! Overigens werken we ook veel B2B, dus tijdens je stage leer je daar ook meer over. 

Oftewel: je gaat aan de slag met: 

 • • Content creëren voor Instagram, TikTok, en onze website. 
 • • Communicatie op social media en onze community. 
 • • Campagnes opzetten en uitwerken in nauwe samenwerking met de leden van het marketing- en van het designteam. 

Wie ben jij? 

 • • Je studeert aan het HBO, bij voorkeur Marketing, Communicatie, Digitale Media en bent op zoek naar een leuke stage (geen afstudeer plek). 
 • • Je kent alle laatste features van Instagram en TikTok. 
 • • Je bent zowel mondeling als schriftelijk vaardig in Nederlands en Engels en kent de taal van GenZ en Gen Alpha. 
 • • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en leert snel. 
 • • Je bent super enthousiast en creatief. 

En als je dan ook nog eens ervaring hebt met foto- en/of video-bewerking en zelf actief bent op social media met een leuke following, dan springen we helemaal een gat in de lucht. 

Wie zijn wij? Canenco is al 39 jaar een jonge, energieke ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed. 

We beheersen deze business van kop tot staart. 

We weten wat er in de markt speelt, hebben inzicht in de nieuwste trends en ontwerpen onze cosmetica- , hobby- , schrijfwaren-, eco-pluche, en bijou artikelen volledig zelf. De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We voeren de artikelen in onze eigen merken of maken ze in het private label van onze klant. Ook hebben we mooie licenties van onder andere Disney, Marvel, MGA, en Paw Patrol. 

We vernieuwen ons assortiment doorlopend. Wij ontwikkelen voor de grote Europese retail ketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action. Europa is onze voornaamste afzetmarkt. 

Wat bieden wij? 

We bieden een interessante, uitdagende stage waar geen dag hetzelfde is bij een aantrekkelijke werkgever waarin je echt kunt bijdragen aan het succes en de groei van ons bedrijf. Canenco is dynamisch bedrijf waar je veel kunt leren. Wij willen altijd blijven innoveren, daarom krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Je komt terecht in een jong, enthousiast en professioneel team van sales, buying, design, marketing en support. 

We zien je graag voornamelijk bij ons op kantoor, een heel fijne plek om te werken. Ons hoofdkantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we bij lekker weer graag zitten. In overleg kun je natuurlijk ook af en toe vanuit huis werken. 

We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. De koffie is goed en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong. 

Ben jij dit? 

Wij zijn nieuwsgierig om jou beter te leren kennen! Stuur je cv en een begeleidende mail waarin je uitlegt waarom jij nieuwsgierig bent geworden naar deze stage naar: Emy Jager, creative coördinator marketing & media op Emy@Canenco.nl. Heb je eerst nog vragen, dan kun je die natuurlijk ook stellen door Emy te mailen. 

PS. Als je geen pingpong kan spelen, is dat ook niet erg 😉 

International sales support medewerker

Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!? Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen!

Wij zijn Canenco, een energieke en internationale ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed, gevestigd in hartje Amsterdam. Ben jij onze enthousiaste International Sales Support Medewerker (32-40 uur) die op administratief gebied alles in goede banen leidt, dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

De functie
Jij bent verantwoordelijk voor de administratie van het complete verkoopproces, van offerte tot levering en werkt hiervoor nauw samen met het hele salesteam. Onze klanten en partnerbedrijven bevinden zich in veertig verschillende landen. Jij bent samen met de verkoop directeur verantwoordelijk voor een aantal specifieke landen & partners. Jij ondersteunt de verkoopdirecteur, regelt alle administratie die komt kijken bij het verkopen van onze producten  en zorgt ervoor dat jullie het overzicht continue behouden. Doel is dat wij de wensen en vragen van onze klanten en partnerbedrijven snel, juist en volledig beantwoorden. Jij draagt hieraan onder andere bij door het verschaffen van informatie over de ins & outs van hun orders. Vanuit het kantoor en thuis help jij mee met de voorbereiding en de follow-up van klantafspraken. Binnen ons team van zeventien medewerkers ben jij dus een belangrijke schakel om onze missie te realiseren

Jouw werkzaamheden bij Canenco als International Sales Support Medewerker:

 • Op basis van concrete informatie offertes maken voor onze klanten.
 • Klantafspraken voorbereiden, zorgen dat showroom of digitale presentaties zijn voorbereid en dat de klantdossiers op orde zijn en blijven.
 • Het bewaken en bijhouden van alle uitstaande offertes en andere lopende projecten in samenwerking met de verkoop directeur.
 • Begeleiden van de orderintake en die verwerken in nauwe samenwerking met de afdeling inkoop & planning.
 • Meedenken met de klant door het analyseren van websites, folders, doorverkoop cijfers.

Hierdoor zorgen we er samen voor  dat ze op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen.

 • Partners updaten dmv het versturen van presentaties, monsters en design ontwikkelingen.
 • Samen met partners de Sales Information Strategy Map implementeren en bijhouden.
 • Versturen van uitnodigingen en het bijhouden van de agenda voor verschillende internationale beurzen.
 • Het ondersteunen van het team bij de dagelijkse werkzaamheden.

Wie ben jij?

 • Je geeft onze klanten & partners het gevoel in vertrouwde handen te zijn.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt goed aan wat nodig is om klanten en partners tevreden te stellen.
 • Je werkt gestructureerd en behoudt het overzicht.
 • Je wordt blij van speelgoed. Je wilt je verdiepen in onze producten en beschikt over een gezonde dosis commercieel gevoel.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler met oog voor verbetering, van het bedrijf en van jezelf
 • Je haalt plezier uit samenwerken met je collega’s binnen een klein professioneel bedrijf.
 • Je hebt twee jaar relevante werkervaring in een administratieve functie.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Jouw Nederlands en Engels zijn goed. Spreek je daarnaast zelfs nog Duits, Spaans, Frans of andere talen, dan springen we helemaal een gat in de lucht.
 • Je beheerst Microsoft Office pakket. Heb je ervaring met Microsoft Dynamics, dan is dat een grote pré.
 • Je hebt een minimaal een MBO diploma en HBO werk- en denkniveau

Wie zijn wij?
Canenco is al 39 jaar een jonge, energieke ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed.

We beheersen deze business van kop tot staart

We weten wat er in de markt speelt, hebben inzicht in de nieuwste trends en ontwerpen onze cosmetica- , hobby- , schrijfwaren-, eco-pluche, en bijou artikelen volledig zelf. De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We voeren de artikelen in onze eigen merken of maken ze in het private label van onze klant. Ook hebben we mooie licenties van onder andere Disney, Marvel,  MGA, en Paw Patrol.
We vernieuwen ons assortiment doorlopend. Wij ontwikkelen voor de grote Europese retail ketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action. Europa is onze voornaamste afzetmarkt.

Wat bieden wij?

We bieden een interessante, uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is bij een aantrekkelijke werkgever waarin je echt kunt bijdragen aan het succes en de groei van ons bedrijf. Canenco is dynamisch bedrijf waar je veel kunt leren. Wij willen altijd blijven innoveren, daarom krijg je bij deze verantwoordelijke baan veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.  Je komt terecht in een jong, enthousiast en professioneel team van sales, buying, design en support.

We zien je graag minimaal 2 dagen per week bij ons op kantoor, de andere dagen kun je vanuit huis werken. Ons hoofdkantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we in de zomer graag zitten.

We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. De koffie is goed en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong.

Soort dienstverband: 32-40 uur

Ben jij dit? 

Wij zijn nieuwsgierig om jou beter te leren kennen! Stuur je cv en een begeleidende mail waarin je uitlegt waarom jij nieuwsgierig bent geworden naar deze vacature naar: Jan-Bart Kolsteren, directeur verkoop op Jan-Bart@Canenco.nl. Heb je eerst nog vragen, dan kun je die natuurlijk ook stellen door Jan-Bart te mailen.

Heb je niet de baan gevonden waar je naar op zoek bent? Stuur ons je open sollicitatie naar toys@canenco.nl

How can we help you?

Do you want to know how we can help develop your idea? Or do you need more info about what we do?

Contact us!