CAREERS

Visual Sales support & Marketing medewerker (32 - 40 uur)

Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!?  Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen!

Wij zijn Canenco, een energieke en internationale ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed, gevestigd in hartje Amsterdam.

Ben jij onze enthousiaste Visual Sales support & Marketing medewerker (32-40 uur) die prachtige online en offline marketing & sales materiaal maakt, dan willen wij graag met jou koffie drinken.

 

De functie

Jij bent verantwoordelijk voor al ons verkoop gestuurde visuele uitingen. Dit zijn alle zaken waarmee Canenco of Canenco klanten naar buiten treden.

Denk binnen Canenco aan de sales productpresentaties, product fotografie ( eventueel samen met een externe fotograaf), de looks van onze showrooms & op beurzen , uitnodigingen en mailingen.

Denk bij onze klanten aan het analyseren of onze artikelen wel het beste online gepresenteerd worden, hoe onze items het best in de folders kunnen komen, zouden we dmv extra foto en tekst input onze items nog beter online worden gewaardeerd?

Dit alles doen je samen met het gehele Canenco team. Je krijgt steun van, onze professionele product designers die al onze items zelf ontwikkelen,  onze inkopers zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, onze verkopers en buitenlandse partners zodat je weet wat de reacties zijn op jou presentaties. 

 

Jouw werkzaamheden bij Canenco als Visual Sales support & Marketing medewerker:

 • Op basis van concrete informatie maak je, update je, deel je onze verkooppresentaties met ons team en de partners.
 • Je managend de product fotografie door het maken van een to do list voor de fotograaf, je regelt en ruimt de monster weer op, en zorgt dat alles in ons ERP en presentaties systeem verwerkt wordt.
 • Je communiceert met klanten over de wensen die zij hebben voor de visuele doorvertaling van onze merken in hun winkel, showroom of webshop.

Dit kan bijvoorbeeld door advertenties te ontwikkelen, POS materiaal te designen of website content te creëren.

 • Je bewaakt de visuele stijl en creatieve doorvertaling van onze concepten en bent mede verantwoordelijk voor de (visuele) uitstraling van dit mooie bedrijf.
 • Jij zorgt ervoor dat onze showroom in Amsterdam en onze beursstands er visueel top uit zien en creëert een duidelijke storytelling van onze merken en producten en help bij het inrichten en up to date houden.
 • Je vindt het leuk om af en toe digitale concepten om te zetten naar een fysiek geknutseld monster.
 • Naast verrassende creatieve uitspattingen houd je van strak afgewerkte designs met een duidelijke typografie voor een heldere boodschap en/of call to action.

 

 Wat ben jij?

 • Je geeft ons Salesteam,  klanten & partners het gevoel in vertrouwde “visuele” handen te zijn.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt goed aan wat nodig is om klanten en partners tevreden te stellen.
 • Je werkt gestructureerd en behoudt het overzicht.
 • Je bent visueel en creatief ingesteld.
 • Je wordt blij van ons soort producten. Je wilt je hierin verdiepen en beschikt over een gezonde dosis commercieel gevoel.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler met oog voor verbetering, van het bedrijf en van jezelf
 • Je haalt plezier uit samenwerken met je collega’s binnen een klein professioneel bedrijf.
 • Je hebt ervaring met de Adobe bewerkingsprogramma’s (Illustrator/Photoshop/InDesign).
 • Je beheerst Microsoft Office 365 (waarbij PowerPoint een grote rol speelt).
 • Je hebt (enige) ervaring in videobewerking (pré).
 • Je schrijft leuke teksten en weet hoe je de doelgroep en klanten kunt enthousiasmeren.
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en hebt een studie afgerond in de richting van vormgeving/media/marketing/communicatie.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie (pré).
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.
 • Mocht je zelf ook echt goed product fotografie beheersen dan is dat een pre.

 

Wie zijn wij ?
Canenco is al 39 jaar een jonge, energieke ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed.  We beheersen deze business van kop tot staart

We weten wat er in de markt speelt, hebben inzicht in de nieuwste trends en ontwerpen onze cosmetica- , hobby- , schrijfwaren-, eco-pluche, en bijou artikelen volledig zelf.

De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We voeren de artikelen in onze eigen merken of maken ze in het private label van onze klant.

Ook hebben we mooie licenties van onder andere Disney, Marvel,  MGA, en Paw Patrol. We vernieuwen ons assortiment doorlopend.

Wij ontwikkelen voor de grote Europese retail ketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. 

Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action. Europa is onze voornaamste afzetmarkt.

 

Wat bieden wij?

We bieden een interessante, uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is bij een aantrekkelijke werkgever waarin je echt kunt bijdragen aan het succes en de groei van ons bedrijf.

Canenco is dynamisch bedrijf waar je veel kunt leren. Wij willen altijd blijven innoveren, daarom krijg je bij deze verantwoordelijke baan veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Je komt terecht in een jong, enthousiast en professioneel team van sales, buying, design en support.

 We zien je graag minimaal 2 dagen per week bij ons op kantoor, de andere dagen kun je vanuit huis werken.

Ons hoofdkantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we in de zomer graag zitten.
We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. De koffie is goed en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong.

 

Soort dienstverband: 32-40 uur

 

Ben jij dit? 

Wij zijn nieuwsgierig om jou beter te leren kennen! Stuur je cv en een begeleidende mail waarin je uitlegt waarom jij nieuwsgierig bent geworden naar deze vacaturenaar: Jan-Bart Kolsteren, directeur verkoop op Jan-Bart@Canenco.nl. Heb je eerst nog vragen, dan kun je die natuurlijk ook stellen door Jan-Bart te mailen.

Heb je niet de baan gevonden waar je naar op zoek bent? Stuur ons je open sollicitatie naar toys@canenco.nl

Product Fotograaf(freelance)

Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!? Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen! 

Wij zijn Canenco, een energieke en internationale ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed, gevestigd in hartje Amsterdam. Ben jij een Product fotograaf die graag bij wil dragen aan het creëren van beeldmateriaal van onze producten voor e-commerce en print, dan drinken wij graag een kop koffie met jou! 

De functie: 

We zijn opzoek naar een Product fotograaf die 1x in de week alle nieuwe producten komt fotograferen. Jij bent dus een van de eersten die met de nieuwste speelgoed items aan de slag gaat! De foto’s worden gebruikt voor e-commerce en onze databank. Jouw foto’s komen online te staan bij winkels zoals Intertoys, ToyChamp Action en nog veel meer. Het gaat om precies werk, waarbij de producten altijd op dezelfde manier gefotografeerd worden zodat onze producten er professioneel uitzien op verschillende webwinkels, brochures en HET grote speelgoedboek rond Sinterklaas. We vragen ook creativiteit van je om te zorgen dat het mooie product foto’s worden. Daarnaast is het goed uitbeelden van de functie van het product op foto iets wat jij leuk vindt om doen. Dankzij de foto’s die jij maakt, kunnen je collega’s van sales aan (potentiële) klanten een goed beeld geven van onze producten en daarmee de kans vergroten om nieuwe orders binnen te halen en meer verkopen te realiseren. Zo draag je dus bij aan het succes van Canenco.

 

Je dag bestaat uit 2 delen: in de ochtend foto’s maak je foto’s van de nieuwe producten en in de middag ga je deze editen, zodat je de foto’s door kunt sturen naar je collega van Marketing.

Wie ben jij? 

 • Je hebt kennis van studio belichting en flitsers
 • Je bent geduldig en creatief
 • Je werkt heel precies
 • Je houdt ervan om zelfstandig te werken

Materiaal benodigdheden die jij mee neemt voor productfotografie bij Canenco:

 • Een full-frame camera met een hot shoe mount (merk maakt niet uit)
 • Camera lens(en) met focal length tussen 35-70mm en minimaal diafragma 22 (dus liever hoger dan 22).
 • Adobe CC photography license (Lightroom + Photoshop)
 • Een laptop met genoeg rekenkracht om 10 jpg’s (35mb p.s.) in 1 photoshop window te kunnen openen (elke Macbook pro na 2016 kan dat zeker).
 • Statief

Wie zijn wij?

Canenco is al 39 jaar een jonge, energieke ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed. We beheersen deze business van kop tot staart. We weten wat er in de markt speelt, hebben inzicht in de nieuwste trends en ontwerpen onze cosmetica- , hobby- , schrijfwaren-, eco-pluche, en bijou artikelen volledig zelf. De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We voeren de artikelen in onze eigen merken of maken ze in het private label van onze klant. Ook hebben we mooie licenties van onder andere Disney, Marvel, MGA, en Paw Patrol. 

We vernieuwen ons assortiment doorlopend. Wij ontwikkelen voor de grote Europese retail ketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action. Europa is onze voornaamste afzetmarkt. 

Wat bieden wij? 

We bieden een flexibele job aan van gemiddeld 1 dag per week, uitzonderlijk kan het iets meer of minder zijn dan 1 dag per week. Deze uitzonderingen gaan altijd in overleg met jou en je collega’s van Marketing.

We zien je graag op kantoor. Er is ruimte ingericht op ons kantoor voor fotografie met achtergronden en studio flitsers en een mooie flex plek om aan te werken.

Ons kantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we bij lekker weer graag zitten.

We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. De koffie is goed en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong. 

Soort dienstverband: 

 • ZZP –
 • Gemiddeld 8 uur per week
 • Tarief: afhankelijk van ervaring tussen EUR 25,- en 30,- bruto per uur

 

Ben jij dit? 

Wij zijn nieuwsgierig om jou beter te leren kennen! Stuur je portfolio en een begeleidende mail voor deze job naar: Emy Jager, creative coördinator marketing & media op Emy@Canenco.nl. Heb je eerst nog vragen, dan kun je die natuurlijk ook stellen door Emy te mailen. 

International sales support medewerker

Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!? Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen!

Wij zijn Canenco, een energieke en internationale ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed, gevestigd in hartje Amsterdam. Ben jij onze enthousiaste International Sales Support Medewerker (32-40 uur) die op administratief gebied alles in goede banen leidt, dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

De functie
Jij bent verantwoordelijk voor de administratie van het complete verkoopproces, van offerte tot levering en werkt hiervoor nauw samen met het hele salesteam. Onze klanten en partnerbedrijven bevinden zich in veertig verschillende landen. Jij bent samen met de verkoop directeur verantwoordelijk voor een aantal specifieke landen & partners. Jij ondersteunt de verkoopdirecteur, regelt alle administratie die komt kijken bij het verkopen van onze producten  en zorgt ervoor dat jullie het overzicht continue behouden. Doel is dat wij de wensen en vragen van onze klanten en partnerbedrijven snel, juist en volledig beantwoorden. Jij draagt hieraan onder andere bij door het verschaffen van informatie over de ins & outs van hun orders. Vanuit het kantoor en thuis help jij mee met de voorbereiding en de follow-up van klantafspraken. Binnen ons team van zeventien medewerkers ben jij dus een belangrijke schakel om onze missie te realiseren

Jouw werkzaamheden bij Canenco als International Sales Support Medewerker:

 • Op basis van concrete informatie offertes maken voor onze klanten.
 • Klantafspraken voorbereiden, zorgen dat showroom of digitale presentaties zijn voorbereid en dat de klantdossiers op orde zijn en blijven.
 • Het bewaken en bijhouden van alle uitstaande offertes en andere lopende projecten in samenwerking met de verkoop directeur.
 • Begeleiden van de orderintake en die verwerken in nauwe samenwerking met de afdeling inkoop & planning.
 • Meedenken met de klant door het analyseren van websites, folders, doorverkoop cijfers.

Hierdoor zorgen we er samen voor  dat ze op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen.

 • Partners updaten dmv het versturen van presentaties, monsters en design ontwikkelingen.
 • Samen met partners de Sales Information Strategy Map implementeren en bijhouden.
 • Versturen van uitnodigingen en het bijhouden van de agenda voor verschillende internationale beurzen.
 • Het ondersteunen van het team bij de dagelijkse werkzaamheden.

Wie ben jij?

 • Je geeft onze klanten & partners het gevoel in vertrouwde handen te zijn.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt goed aan wat nodig is om klanten en partners tevreden te stellen.
 • Je werkt gestructureerd en behoudt het overzicht.
 • Je wordt blij van speelgoed. Je wilt je verdiepen in onze producten en beschikt over een gezonde dosis commercieel gevoel.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler met oog voor verbetering, van het bedrijf en van jezelf
 • Je haalt plezier uit samenwerken met je collega’s binnen een klein professioneel bedrijf.
 • Je hebt twee jaar relevante werkervaring in een administratieve functie.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Jouw Nederlands en Engels zijn goed. Spreek je daarnaast zelfs nog Duits, Spaans, Frans of andere talen, dan springen we helemaal een gat in de lucht.
 • Je beheerst Microsoft Office pakket. Heb je ervaring met Microsoft Dynamics, dan is dat een grote pré.
 • Je hebt een minimaal een MBO diploma en HBO werk- en denkniveau

Wie zijn wij?
Canenco is al 39 jaar een jonge, energieke ontwikkelaar van kids cosmetica en creatief speelgoed.

We beheersen deze business van kop tot staart

We weten wat er in de markt speelt, hebben inzicht in de nieuwste trends en ontwerpen onze cosmetica- , hobby- , schrijfwaren-, eco-pluche, en bijou artikelen volledig zelf. De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We voeren de artikelen in onze eigen merken of maken ze in het private label van onze klant. Ook hebben we mooie licenties van onder andere Disney, Marvel,  MGA, en Paw Patrol.
We vernieuwen ons assortiment doorlopend. Wij ontwikkelen voor de grote Europese retail ketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action. Europa is onze voornaamste afzetmarkt.

Wat bieden wij?

We bieden een interessante, uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is bij een aantrekkelijke werkgever waarin je echt kunt bijdragen aan het succes en de groei van ons bedrijf. Canenco is dynamisch bedrijf waar je veel kunt leren. Wij willen altijd blijven innoveren, daarom krijg je bij deze verantwoordelijke baan veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.  Je komt terecht in een jong, enthousiast en professioneel team van sales, buying, design en support.

We zien je graag minimaal 2 dagen per week bij ons op kantoor, de andere dagen kun je vanuit huis werken. Ons hoofdkantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we in de zomer graag zitten.

We houden van hard werken, maar ook van hard lachen. De koffie is goed en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong.

Soort dienstverband: 32-40 uur

Ben jij dit? 

Wij zijn nieuwsgierig om jou beter te leren kennen! Stuur je cv en een begeleidende mail waarin je uitlegt waarom jij nieuwsgierig bent geworden naar deze vacature naar: Jan-Bart Kolsteren, directeur verkoop op Jan-Bart@Canenco.nl. Heb je eerst nog vragen, dan kun je die natuurlijk ook stellen door Jan-Bart te mailen.

Heb je niet de baan gevonden waar je naar op zoek bent? Stuur ons je open sollicitatie naar toys@canenco.nl

How can we help you?

Do you want to know how we can help develop your idea? Or do you need more info about what we do?

Contact us!