CAREERS

Senior packaging designer

Canenco is on a mission to make kids happy, dat wil toch iedereen!? Dit is in ieder geval jouw kans om daaraan bij te dragen!

Wij zijn Canenco, 40-jarige, jonge, energieke en internationale ontwikkelaar van speelgoed gevestigd in hartje Amsterdam. We beheersen de speelgoed-business van kop tot staart. We weten wat er in de markt speelt, we hebben inzicht in de nieuwste trends en we ontwerpen onze speelgoed-, hobby-, schrijfwaren-, bijou-, en cosmetica artikelen volledig zelf.

De productie besteden we uit aan onze vertrouwde partners in China. We hebben mooie eigen merken zoals Create it!, Fruity Squad, Cutie-Crew en &Create. We werken ook met de beste licenties van onder andere Disney, MGA, Hasbro en Spinmasters. We vernieuwen ons assortiment doorlopend. Wij ontwikkelen voor de grootste Europese winkelketens en werken in ongeveer veertig landen samen met partners en distributeurs. Onze klanten in Nederland zijn onder andere: Intertoys, Toychamp, Wibra, Aldi, Kruidvat en Action.

Omdat we op dit moment in een groeiende fase zitten, zijn we op zoek naar versterking binnen ons designteam. Als senior packaging designer ben jij, in samenwerking met inkoop en je overige design collega’s, verantwoordelijk voor de look and feel van onze mooie collecties.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat voor Canenco?

 • Je hebt 6 tot 10 jaar relevante ervaring met consumentengoederen. Als je deze ervaring in meerdere branches hebt opgedaan en je ervaring hebt met verschillende materialen en stijlen is dit helemaal een pre.
 • Je bent een master in Adobe Creative Suite, primarily Illustrator, Photoshop en InDesign.
 • Met Illustration en Graphic kan je lezen en schrijven.
 • Je weet hoe je om moet gaan met styleguides van onze licentiegevers.
 • Je werk graag aan meerdere projecten tegelijkertijd en je regelt het toch om de strakke deadlines te halen.
 • Binnen de kaders van de style guides weet jij er toch nog een origineel product te creëren.
 • Je kent de huidige productiemogelijkheden en printtechnieken van verpakkingen. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van alle nieuwe innovaties op print en verpakkingsgebied.
 • Printkennis: begrip van het printproces, CMYK vs RGB, maken en lezen van stanslijnen, scheidingen en inkttoepassing, etc.

Wat bieden wij?

Canenco is dynamisch bedrijf waar je veel kunt leren. Wij willen altijd blijven innoveren, daarom krijg je bij deze verantwoordelijke baan veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Je komt terecht in een jong, enthousiast en professioneel team van zesentwintig mensen: verkoop, inkoop, financiën, design en support. Ons hoofdkantoor staat pal aan het IJ in Amsterdam, vlak bij het Amsterdam Centraal Station, en heeft een zonnig terras waar we in de zomer graag meeten, lunchen of borrelen.Je bent iedere dag welkom op kantoor maar je mag ook twee dagen thuiswerken.

We houden van hard werken, maar ook van hard lachen en na de lunch zijn we zeker in voor een potje pingpong.
Ben jij dit? Stuur dan snel een mail.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd
Contractduur 12 maanden

Flexibele taalvereiste:

 • Nederlands niet vereist

Rooster:

 • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Reiskostenvergoeding
 • Werk vanuit huis

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld

Werklocatie: Hybride werken in Postcode 1013 AL in Amsterdam


Vragen over deze vacature? Neem contact op met:

Martijn Kuenen

[email protected]

 
 

How can we help you?

Do you want to know how we can help develop your idea? Or do you need more info about what we do?

Contact us!